Helg på intåg...

Igår var jag så himla trött så bag gick och la mig tidigare.
Vad hände då? Jo istället för att kroppen varvar ner och man somnar så varvade den istället upp och det slutade med att jag stod i duschen vid 00:30 för att få kroppen att slappna av.
Usch och fy, men dagen har gått bra ändå.
Efter jobb drog jag till itrim. Dels för att handla lite mat men också för att träna. Stor suprise... Ida som tog hand om mig första dagen på Itrim och sedan efter några veckor flyttade till Skåne är nu tillbaka. Yeah!!! Jag gillar henne.

Träningen gick sjukt bra. Blev hur svettig som helst. Varje gång jag kör inser jag hur mycket sämre kondis jag har. När jag var som mest vältränad och lättast spelade det ingen roll vad jag gjorde på cirkelpasset. Inget blev någonsin speciellt tungt.
Högröd, nyduschad hämtade jag kidsen. Åkte till bibblan för en mysig lässtund. Tyvärr var det alldeles för mycket folk så mysigt blev det inte riktigt. Däremot blev restaurangbesöket en succé. Inte mycket dyrare än Donken  men känslan av att bli servad är ju betydligt roligare.
Vi slog på stort och åt glass med friterad banan... eller rättare sagt ungarna åt de. De fick också en varsin lyckokaka som blev kvällens höjdpunkt. Kom ihåg själv när jag var liten och älskade när man fick avsluta måltiden med en sån.

Den här veckan känns kan man lugnt säga och det kommer inte bli lättare. Två riktigt tunga veckor väntar med utvecklingssamtal, föräldramöten och massa nya IUPer att skriva in. Sen blir det lite vila under sportlovet för att sedan köra igån med nationella proven. 
Ja, ja... Det ska nog gå bra... en dag i taget.

Jag ska lyckas!!!