Dag 70 (-0,1kg) Måndag, måndag, måndag...

 
 
 
När jag vaknade kändes kroppen halvt mörbultad men frisk var jag, absolut!
Jobba, tung måndag, som det oftast är i skolvärlden då barnen kommit ur rutiner under helgen.
Har haft en hungerdag idag och knappt blivit "mätt" innan jag har varit hungrig igen. Flyttade fram alla måltiderna lite grann för att lyckas stå ut.
Tog en halv bar innan träningen på kvällen och en halv efteråt.
 
Invigde skorna idag och jag gjorde verkligen rätt val. De satt perfekt och gav sånt stöd. Varför har jag använt klumpeduns skor innan???
De hade fortfarande ljudproblem i lokalen men idag hade de löst de bättre så det flöt hyfsat. Dock blev det småpauser mellan varje låt. Nåt som jag inte är van vid. Så jag försökte hålla igång för att pulsen skulle fortsätta vara hög. Jag vet ju nu hur lätt den dippar.
 
Fortfarande är det många på jobbet som kommenterar min vikt dagligen. De tycker också att jag sprudlar av energi. Vissa säger att jag har blivit så smal, spinkig eller håller på försvinna. HALLÅÅ!!! Jag räknas fortfarande till fetma enligt mitt BMI även om det är på gränsen till överviktig nu. Bara nåt kilo kvar... kämpa, kämpa.
 
Måste prata med de på Itrim när jag ska på gruppmöte på torsdag, tyvärr är inte min vanliga konsulent där då men jag måste kunna ta det men nån annan. Nu när jag nått mitt delmål innan 12v är slut känner jag mig inte alls lika fokuserad längre.
Än så länge är det bara i huvudet men det är ju stor risk att man börjar slarva och slappa.
Jag vill hålla fokus men jag måste liksom hitta ett nytt fokus, nytt mål. Det räcker inte med "fortsätt att gå ner och följ kostprogrammet". Jag är en väldigt målinriktad person och nu behöver jag ett nytt mål för den sista tiden.
Vad är rimligt? 23kg? Eller är det för mycket?
 
Måste sluta blogga nu då jag har en toning i håret som måste tas ut. Blonda slingor hör till sommaren, nu ska de mörkas ner så det förhoppningsvis bara blir nyanser...
 
 
Resultat? imorgon kanske det blir en bild, men jag förväntar mig inget annat än att se ut som hon på bilden ;0)
 
 
Steg: 12743
 
Total viktminskning: 21,2kg
 
Jag ska lyckas!!!