Ett sporadiskt inlägg...

JA, jag har jullov från allt just nu.
NEJ, jag har absolut inte gett upp.
 
Slutet av hösten var väldigt hektiskt. Att byta jobb var nödvändigt med tanke på min tidigare arbetssituation. Detta har inneburit mer jobb då jag dels ska ha avslutat en klass och samtidigt börjat starta igång en ny. Som lärare släpper man aldrig jobbet. Oftast borrar man ner huvudet och bara kör utan att tänka. Så har det varit för mig...
När det då börjar "lätta", i slutet av december, och man ser ljuset är det svårt att hitta tillbaka till "sig själv.
Jag valde därför att försöka minimera alla måsten. Bloggen var ett sådant måste som jag har prioriterat bort.
Kontroll på mat är också ett måste som jag har släppt på.
Träningen skulle jag kunna ha struntat i men eftersom jag mår så bra och jag inte tycker att det är ansträngande utan snarare tvärtom har jag tränat på bra.
 
Jag har tillåtit mig själv att äta mera. Jag har säkerligen gått upp i vikt (vågar inte ställa mig på vågen). Jag har lagt min energi till att försöka komma på fötter igen. Jag tror att jag är på god väg.
Min känsla i kroppen just nu är som den var innan jag började med dieten i juli. Den laddar för att få börja.
Har funderat på att köra stenhårt nu på direkten men jag tänker verkligen inte göra det. Jag vet att jag vill unna mig på nyår. Jag vet att jag vill äta gott på dotterns födelsedag.
Men den 2 januari... jag laddar för fullt!!!
 
Tanken är då att köra stenhårt (och det är bra att jag kan göra det på hemmaplan och komma in i rutiner några dagar innan jobbet startar).
Jag vet att det kommer bli tuffare än när jag startade i somras för då fick man "belöning" i snabb viktminskning och folk som kommenterade. Men jag ska verkligen lyckas!
Det här är min viktresa, mitt sätt och det tar den tid det tar. Inte ens jag vet hur krokig vägen kommer att bli,
De första 12 veckorna var det "autobahn", de kommande veckorna var det 30-väg med många stopp. Vad det blir nu får jag väl se. Men orken, energin och kraften är på väg tillbaka, så mycket vet jag.
 
Vilken fantastisk ledighet vi har haft. Det sorgliga var väl vädret men allt annat har fungerat klockrent. Tid till att umgås med de som man bryr sig mest om. God mat. Mysiga kvällar och frukostar. Härliga träningspass!
Fick massor av fina julklappar av min alldeles för generösa make. Mellandagsshopping. Pyssel med kidsen. Tid till att rensa och få huset i någorlunda skick igen. Tid till att hinna ikapp med allt det som man inte hinner med annars.
Massor av njutmoments! Massor av tid för eftertanke...
 
Jag har några dagar till innan jag kör igång igen.
Vi ses den 2 januari om inte tidigare =D
 
Jag ska lyckas!!!
 
 (Årets julkort)
 
 (Julafton i vårt lilla hus)
 
 (Julklapp från maken, ett plagg som jag har levt i här hemma i min mysiga bubbla)
 
 (Efter dagens löprunda. Sprang milen och är stolt över det men kroppen är tyngre än vad den ska vara)
 
 (Fick en tröja av maken som jag bytte till två andra toppar och han fick tillbaka 4 hundralappar. Alla nöjda =D)