Dag 100 (-0,4kg) Ett futtigt litet hekto...

Nej, dagen började inte som jag ville och fortsatte så...
 
Har känt mig lite moloken idag (PMS?)
Mycket att tänka på, mycket som händer...
 
Har varit på skolmässan med kollegan. Den var sämre än den brukar måste jag ju säga. Men lite fyndade vi allt.
Vi bestämde oss för att gå 2 timmar (och det höll vi eftersom parkeringstiden gick ut sen) därefter förflyttade vi oss till SKLHM för lite lunch.
 
 
 
Min kollega är så enkel och rolig, vi har mycket skoj tillsammans. Men idag hade jag tankarna lite på annat håll. Gjorde lite ärenden och fortsatte sen hem. Väl hemma bytte jag kläder och tog mig en löparrunda. Inte smart att glömma reflexvästen, har inte fått det på rutin ännu.
När jag är lite orolig och borta i tankarna fungerar löpning som terapi. Det är så skönt att rensa tankarna och springa snabbt för det var det jag gjorde. Tror aldrig jag har sprungit så snabbt tidigare. Det kändes som kroppen flög fram, vilken härlig känsla!
Hämtade ut ett paket från posten på hemvägen, en Odd Molly velourklänning. Brukar gå för 600-700, men fick denna för 241:- Sånt känns alltid bra. Storlek 2 och den sitter lite tajt men snart så...
Sista biten sprang jag med hundkoppel i ena handen och ett paket i andra. Det gick det med, blev lite "klumpigare" bara.
 
När jag kom hem väntade min fantastiska man med ett fång blommor. Ibland är han för underbar och på nåt sätt vet han alltid när jag behöver de som mest. Vi har bra telepatiförmåga :)
 
 
 
Åt lite rökt tryffelskinka, stekt ägg (utan fett) och kokta grönsaker. Glömde fota eftersom jag var hungrig men det såg inte så kul ut ändå.
 
Har haft kusin och hennes dotter över på kvällsfika. Väldigt mysigt, förr brukade vi ses ofta men på sista tiden har vi inte hunnit med alls. Enkel och skön stämning, tyvärr hade jag två gnälliga barn men de är vana.
 
Imorgon är jag LEEEEDIG!!! Oj vad jag ska njuta :)
Det kommer bra till pass för just nu är jag lite ur fas.
 
Steg: 14379
 
Total viktminskning: -24,9kg
 
Jag ska lyckas!!!