Dag 277 Still alive...

Har varit borta från bloggen några dagar och det beror bara på en sak. Jag har somnat i soffan av trötthet...
På söndagsmorgon kändes kroppen fortfarande ganska pigg men sen under dagen kom den olidliga träningsvärken. Det var en sån där värk som inte är skön på nåt sätt, annars kan jag gilla träningsvärk när den håller sig på en lagom nivå.
I måndags behövde kroppen sin återhämtning och att då behöva gå upp tidigt var inte det bästa. Kände mig trött och ganska grinig hela dagen. En lätt smygande PMS hjälpte väl inte till precis. Jag tog mig ändå igenom dagen och efter diskussion med kompisen så skippade vi svettispasset faktiskt.
Idag har värken försvunnit men så fort man anstränger sig lite så känns musklerna tunga. Jobbet flöt på bra, åkte sen för att handla middag till Valborgsmiddagen. Har sedan spenderat hela kvällen med att laga mat.
Imorgon bjuds det bl a på het chiligryta. Den står just nu på spisen och småputtrar men jag vet inte om jag tycker att den är så mustig som jag önskar att den skulle vara. Ibland drar ju smakerna till sig under natten och smakar bättre dagen efter. Vi får helt enkelt hoppas på det.
Har inte kommit upp i mina steg då det inte blev nån lunchpromenad och inte heller någon kvällspromenad, fy på mig!!!
Jag hoppas hinna med stegen imorgon då jag behöver röra på fläsket nu igen. Om det inte blir imorgon så blir det definitivt på tors, fred och nån helgdag också. Träna är ju verkligen så roligt =D
 
Komma igång med maten är betydligt svårare men varje dag har jag blivit bättre. Jag har dock en bit kvar och jag måste verkligen ta tag i de sista kilona för på sista tiden har vågen sakteligen pekat uppåt. USCH!!! Det finns ju bara en väg att lyckas och jag vet hur jag ska göra. Hur kan det vara så svårt???
 
Steg: 5476
 
Jag ska lyckas!!!


(Mitt vackra armband)