Dag 221 (+0,1kg) GBG... Here I come

Idag har jag kört bil i 4,5timmar. Nåt som jag inte är van vid. Åkte genom ett mulet, regnigt, soligt och disigt Sverige.
Lite läskigt var det allt när det öste ner precis innan Göteborg (man slappnar av lite eftersom man nästan är framme). En lastbils hjul går sönder, gummit slits av och rullar i körfältet som jag kör i. Detta gör att två bilar framför  får tvärnita. Även jag måste bromsa kraftigt, typ pedalen i botten (i ösregn, hua... Tur att det inte blev vattenplaning) På en bråkdelssekund inser jag att filen bredvid är tom och kan väja undan ifall inte bilen bakom hinner bromsa. Dock hade bilen bakom tillräckligt med avstånd så manövern hade inte behövts.
Får lite extra puls och inser hur skört livet är. Det gick bra denna gång MEN... Säger bara carpe diem!!!
 
( tankarna går alltid till de som betyder mest i livet och ni kommer definitivt på delad första plats!)
 
Väl i GBG checkade vi in på hotellet. Snackade på hotellet några timmar om livet och tog oss sedan ut på en promenad... Målet var en räkmacka på Gothia Towers.
När vi kommer in i byggnaden fanns det hundra olika hissar och vi stod som två fån och undrade vart vi skulle ta vägen. Försökte åka upp med en hiss men den var nyckellåst.
Bad tillslut om hjälp och hittade rätt äntligen :)
 
En stor god räkmacka avnjöts på restaurangen. Då vi inte fick fönsterplats (då stället var knökfullt) bad vi om att få byta plats när det hade lugnat sig och vi skulle dricka te/kaffe.
 
(Superfräsch, under berget av räkor finns krispig sallad, ägg och majonnäs samt ett tunt rågbröd)
 
Tog sedan en promenad hem med lite omvägar för att få upp stegen. Vi gick väl sammanlagt ca 6-7km, väldigt bra eftersom jag har suttit så mycket.
 
Har reflekterat och filosoferat massor idag, så mycket att jag inte riktigt orkar skriva om det här faktiskt.
Dags att sova så man orkar gå upp och springa imorgon.
 
Steg: 10692
 
Total viktminskning: -25,2kg
 
Jag ska lyckas!!!