Dag 131 (+0,4kg) och mer lär det nog bli...

Vaknade med massor av energi, fortfarande lite gnällig och lättretlig men det är på väg åt rätt håll.
Åkte på handbollsskola och sedan vidare in till stan för lite adventsmys med familjen. För att det ska bli familjemys måste de flesta i familjen bidra med lite energi. Idag var de flesta av oss energitjuvar så det tog lite tid innan myset inträffade. Att trängas kring NK:s julskyltning bidrog inte till rätt stämning. Barnen var lyckliga men jag var faktiskt inte imponerad av årets skyltning.
 
 
 
Nånstans på skridskobanan med krampande fötter och en sprudlande dotter tror jag att harmonin började sprida sig i kroppen. Vi köpte brända mandlar, sockervadd, en god mögelost. Åkte karuseller, tog lotter och umgicks i kylan och blåsten. När vi satte oss i bilen igen (för vi åkte faktiskt bil) var klockan bara 15. Oj vad skönt att bara dåsa till ett tag i bilstolen.
Väl hemma fixade vi klart det sista så att vi kunde slå oss ner och njuta...trodde ni ja.
Eftersom jag har varit som en zombie de senaste dagarna var det en hel del saker att ta itu med när det fanns lite ork kvar. Dennis blir lite sur på att jag aldrig kan sitta still och det är sant, jag har svårt för det. Lite ADHD i mig kanske men oftast är det bara bra med lite drivkraft.
 
 
 
 
Mamma kom över på middag... åt lite julmat light. Dvs griljerad skinka, gravad lax, ägg, sill och köttbullar. Lite goda grönsaker gick ner också och jag tror att det blev en ganska bra tallrik. Pepparkakorna efteråt var inte lika bra men det blev några sådana ändå.
 
 
 
Har under dagen varit tung i huvudet, ingen jättefara men ändå huvudvärk. Har även börjat få ont i munnen. En massa blåsor som svider, inte skönt. Halsen gör också ont fortfarande men allt är så man kan leva med det. Är även supertörstig så jag dricker och dricker och dricker. Kommer ha gått upp 5kg till imorgon eftersom inget kommer ur mig.
Jag vet, jag är gnällig! Hoppas på att morgondagen bjuder på en ännu mer energigivande dag. Imorgon ska vi baka pepparkakshus och fortsätta adventsmyset. LOVELY!
Avslutar dagen med att mysa framför en romantisk komedi :)
 
 
 
Steg: den har nollställt sig men jag är säker på att jag har nåt mitt mål.
 
Total viktminskning: -26,4kg
 
Jag ska lyckas!